KATY PERRY ELVIS DURAN SHOW'A KATILDI !



Bugün (12) sabah saatlerinde Katy Perry New York'ta ki Z100 radyolarında yayınlanan Elvis Duran Show adlı programa konuk oldu.Programa katılmadan önce "New york'lular benimle 15.30'da Amerikanın 32 bulvarında buluşun. Size göstereceğim bir şey var"şeklinde bir tweet attı ardından Elvis Duran'ın da 30 dakika içinde Katy Perry'nin programa katılacağını söylemesi ile olay kesinleşti.



Katy Perry, radyoya altın tırı ile geldi.Altın tırın içinden dumanlar yükselerek Katy Perry ortaya çıktı.Stüdyoya girmeden önce hayranları ile fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Katy, programa koyu kırmızı Betsy Johnson tasarımı bir elbise ve Roar ceketi ile giriş yaptı.


         

Söylenenlere göre Katy Perry asansörde kalmış bu yüzden program biraz gecikmeli başladı.Programın ilk dakikalarında Roar'un iTunes'ta birinci olduğu ülkeler söylenirken ülkemizinde ismi geçti ayrıca Katy stüdyoya gelmeden biraz önce 2 tane Türk hayranın tweeti'ni RT yaptı ! (Biri Roar'un Türkiye de 1 numara olması ile ilgili)

Programda yeni albümle beraber gelen değişimini ve doğup büyüdüğü yer hakkında bazı konulara değindi.Bruno Mars'ı çok sevdiği ve Drake'i çok yetenekli bulup onunla işbirliği yapmak istediğini söyledi.




Röportajı dinlemek için;



MTV'nin stüdyonun önündeki hayranlar ile röportajı ;


                       

0 yorum: